9 червня, на незвичній локацїї Tetra Pak у Києві, відбувся перший фермерський бранч 100 Foodies Table: Summer Season, над створенням та атмосферою якого працювали не лише шеф-кухарі та фермери, а й місцеві творці та художники.

Арт-директором бранчу виступила київська художниця Маша Рева, яка створила мистецькі об’єкти з сезонних продуктів та перенесла їх форми на скатертину.

Окрім скатертини, стіл прикрашали керамічні об’єкти від Nadiia x Masha Reva. Nadiia — це проект, що розкриває духовний, мистецький та тактильний потенціали фізичних об’єктів, котрі супроводжують наше повсякденне життя. Перший розділ проекту — це колекція української кераміки, яку виготовлено з використанням традиційних крафтових технологій у співпраці з Машею Ревою. Мистецтво Реви своїми впізнаваними товстими чорними лініями та штрихами сміливих кольорів, виявляє теплоту і красу української кераміки, яка є невід’ємною частиною сім’ї та спільноти протягом поколінь.

Спеціально для бранчу Nadiia переосмислили свої знакові обєкти – «Куманець», «Голову», «Ф» та Глечик. Всього було представлено 10 ваз, прикрашених унікальними квітковими композиціями від Ira Evora.

Проект Nadiia був створений в 2018 році Надією Шаповал. Ідея проекту полягає в поєднанні традиційних ремісничих методів і матеріалів, що мають унікальну історію, з талантом сучасних творців.

0001_1 (1)

0003_3

0004_4(1)

0004_4

0006_6 (2)

0007_7 (1)

0009_9

0010_10 (1) 0010_10

0011_11

0012_12 (1)

0012_12

0013_13(1)

0013_13

0015_15

0018_18

0019_19

0020_20

0021_21

0022_22

0024_24

0027_27

0029_29

0030_30

0031_31

0032_32

0033_33

0034_34

0035_35

0001_0A

Фото: Іра Евора, Катерина Олійник Відео: Стефан Лісовський, Андрій Жижко

Комментарии